Vote for Minecraft.SI

Click to solve Captcha..
Statusonline
IP Addressminecraft.si
Websitehttps://store.minecraft.si/
Players4 / 666
VersionMinecraft 1.16
OwnerUnclaimed
Game Rank#63
Global Rank#63
Votes335
Uptime99.00%
Last Ping31 minutes ago
CountrySlovenia Servers Slovenia

Minecraft.SI

Minecraft.SI

Dobrodošli na Minecraft.SI, vrhunski slovenski Minecraft mrežni strežnik! Smo rezultat združitve slovenskega preživetja in Starfall's omrežja, kar nam omogoča, da vam ponudimo najboljše doživetje v Minecraftu. Pridružite se nam in se pripravite na nepozabno zabavo!

Naša skupnost je posebej prilagojena slovenskim igralcem, zato boste našli prijazno in dobrodošlo okolje. Sodelujte z drugimi igralci, ustanovite svoje skupnosti in gradite čudovite svetove skupaj!

Na Minecraft.SI vam ponujamo različne načine igranja. Uživajte v slovenskem preživetju, kjer boste raziskovali številne svetove, nabirali surovine, gradili svoje baze in se soočali z izzivi. Poleg tega pa vam ponujamo tudi Starfall's omrežje, kjer boste našli številne druge igralne načine, ki vam bodo prinesli še več raznolikega veselja.

Ne glede na to, ali ste novi pri Minecraftu ali izkušeni igralec, vam nudimo vrhunsko izkušnjo. Naša ekipa se trudi, da vam zagotovi stabilen strežnik, kakovostno igranje brez zastojev ter prijazno in učinkovito podporo.

Pridružite se nam na Minecraft.SI in doživite najboljše, kar Minecraft ponuja. Skupaj bomo ustvarili čudovite trenutke, raziskovali neomejene svetove in se zabavali kot nikoli prej. Vstopite v našo slovensko skupnost in postanite del nečesa posebnega!